samenwerking
met noorwegen

Angvik Auto Holland is ontstaan uit een jarenlange samenwerking met Angvik Auto AS gevestigd in Molde, Noorwegen. Angvik Auto AS is een familie bedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1925. Sindsdien geleid door de familie Angvik . Om nog betere service te kunnen leveren aan onze klanten zijn wij in Oktober 2012 gestart met een Nederlands kantoor gevestigd in De Lier. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we sinds juni 2017 naar een nieuwe locatie verhuisd op de Transportweg 28 in Maasdijk, met een grotere loods ruimte en betere faciliteiten voor onze klanten.In 2018 hebben wij een eigen douane afdeling opgezet. Zo kunnen wij nog betere dienst verlenen aan onze klanten en ook het administratieve gedeelte van uw zending volledig uit handen nemen, verzorgen en afhandelen. Snel, zorgvuldig en betrouwbaar.

EIGEN

TRANSPORT

SINDS 2015

Sinds 2015 zijn we begonnen met een eigen transport afdeling.

Angvik Auto Transport BV. Om naast onze expeditie werkzaamheden onze klanten een nog hogere service te kunnen bieden, inmiddels rijden we met meer dan 20 eigen vrachtwagens en 30 eigen koel trailers, uitgerust met GPS en een online temperatuur systeem van Schmitz Cargobull telematica.

Onze trucks zijn speciaal uitgerust tegen de zware winteromstandigheden in Noorwegen, met een team ervaren chauffeurs die dag en nacht klaar staan om uw goederen op tijd af te leveren.

kom in contact

Vul het contactformulier in en we reageren zo snel mogelijk.

contact

geconditioneerd
vervoer van en naar Noorwegen

Angvik Auto verzorgt al sinds 2015 transporten vanuit geheel Europa naar alle bestemmingen in Noorwegen.