BLOG !

Apr 2024

Zoals benoemd in de vorige blog, hadden we afgelopen zaterdag weer een bedrijfsfeest met de hele club. Dat wil zeggen, Angvik Auto Holland (dat is het kantoor personeel) en Angvik Auto Transport (dat zijn onze chauffeurs). De dag begon uiteraard met wat mooie foto's van het materiaal uit het huidige wagenpark. Zo vaak staat niet alles op standplaats, dus van de gelegenheid maken we graag gebruik.

Grappig dat er altijd wanneer er dit soort foto's voorbij komen op de socials, ook weer enorm veel sollicitaties voor chauffeur binnen stromen uit het hele land vandaan.

De dag vervolgt zijn weg naar Poeldijk om daar vervolgens een aantal rondjes te gaan karten met elkaar.

Inschrijven, en gas. Eerst een oefen rondje. Dan een wedstrijd rondje.

Tussendoor een ere ronde, voor onze oudste chauffeur Erwin. Woensdag mag hij de 79 jaar aantikken. Alvast van harte gefeliciteerd Erwin ! En als laatst de grote finale. Voor de fanatiekelingen onder ons, niet perse het gewenste resultaat :P

Dus erna nóg een rondje om te bewijzen. Helaas voor sommige, ook tevergeefs.

Een paar leuke rondes met elkaar mogen rijden, 1 keer vliegles, 1 keer dikke vangrail crash. Maar buiten dat, prima gelopen. De grote winnaar van de dag was chauffeur Dennis. Planner Pascal op een mooie tweede plek, en planner Robbert op een mooie derde plaats.

Na deze intensieve kart rondes stond er een BBQ op het programma. Een buffetje, heerlijke stukken vlees van de BBQ en grill onder het genot van goede gesprekken, een lekker drankje met elkaar maakte de dag compleet. We hebben weer genoten.

Nu weer over tot de orde van de dag. Niet in de kart, maar in de vrachtwagen naar Noorwegen en terug. Ook gewoon genieten!