top of page

VACATURE BLOGLeuk dat je mee leest ! Je hebt ze vast voorbij zien komen. Onze vacatures. Het afgelopen jaar hebben we er nog al wat geplaatst.


Als oudst gediende leek het mij een goed idee eens te starten met een blog hierover. Want waarom hebben wij nou zo veel vacatures? Dat leg ik je graag uit!


Om te beginnen hebben we in de afgelopen jaren helaas afscheid genomen van diverse mensen. Sommige missen we oprecht, anderen als kiespijn. Al hopen we uiteraard dat het iedereen persoonlijk goed gaat.


Ook heeft het te maken, met de groei en reorganisatie die wij als Angvik Auto Holland doormaken, waarbij we meerdere nieuwe vacatures hebben mogen creëren.


We hebben er de afgelopen tijd aardig wat gepubliceerd.

Sommige hebben we inmiddels dankbaar vervuld. Van een aantal anderen, hopen we spoedig hetzelfde kunnen te vermelden.

Uiteraard speelt ook mee, dat de tijden aan het veranderen zijn. De mentaliteit van de mens, de maatschappij. De behoeftes van mens en gezin. Uitkeringen en toeslagen zijn hoog. Het gemak, dat sommige mensen zichzelf gunnen. De groei van de economie. Het aantal vacatures dat toeneemt. Het speelt allemaal mee. Tijdens de corona periode zakte het aantal vacatures in. Er was toen in diverse sectoren veel minder personeel nodig. Toen Nederland weer open ging, kregen we een inhaalvraag.

Het schijnt ook nog zo te zijn dat we in een structurele ontwikkeling van vergrijzing zitten. Oftewel, meer ouderen gaan met pensioen en de aanwas van jonge werkenden lijkt niet groter te worden.


Maar goed, lang verhaal ff kort: Leuke info, maar we hebben er niets aan.


Ikzelf werk al ruim 10 jaar bij Angvik. Ik heb ze allemaal zien komen en gaan. En ik ben zeer trots op het team dat we nu hebben. De één is binnen gekomen n.a.v. een vacature advertentie. De ander doorgegroeid vanaf de auto. Weer een ander heeft stage gelopen en wil nooit meer iets anders. Chauffeurs veelal middels mond op mond en een simpel belletje, zoals dat gaat in de chauffeurswereld. Sommige zijn gegaan, maar snel weer terug gekomen. En anderen zijn via via binnen komen vallen. De meeste werknemers bij Angvik auto Holland en Transport werken al jaren bij ons. En we hopen daar nog vele jaren bij te mogen tellen. Dit alles geeft wel aan, dat Angvik een veelzijdige, afwisselende en fijne werkgever is. En nu hoor ik sommigen die niet meer werkzaam zijn maar wel nieuwsgierig meelezen, en om die reden een andere mening hebben, commentaar geven. En dat is uiteraard prima :) Bij Angvik zijn we goed voor wie goed voor ons is. We zijn allemaal mensen, net zoals in ieders prive wereld, is ook zakelijk niet iedereen een match.


Momenteel zijn we dus zoals gezegd nog op zoek naar een aantal matches. Leuke, enthousiaste mensen, die graag willen werken bij een mooi bedrijf als Angvik. We zijn wel op zoek, naar de júiste match. Want ook hier geldt dat je in je prive wereld over het algemeen ook niet alles maar aanpakt wat je aangeboden wordt (als het goed is ? ;)) Dat doen we hier ook niet. We steken graag tijd, geld, energie en kracht in personen waarbij we potentie zien. Iemand waarbij we vooraf het gevoel hebben, dat het de juiste match is. Iemand die voelt als een echte aanvulling voor het huidige team. We geven mensen die goed bij het team lijken te passen graag de kans, zichzelf te laten zien, te ontwikkelen, en onderdeel te worden van het team. Ervaring is niet altijd nodig, wij hebben meerdere collega's intern opgeleid en met succes. Bij Angvik vinden we het team gevoel belangrijk. In een steeds onpersoonlijkere wereld, is men bij Angvik absoluut geen nummertje. Wij geven, om onze werknemers. En een goede, fijne en prettige samenwerking tussen alle afdelingen. Tussen kantoor- en wegpersoneel.

Met klanten en overige relaties.

Een goede prettige samenwerking is van onschatbare waarde.


Denk jij nou na het lezen van de vacatures en deze blog, dat jij de juiste match en aanvulling bent voor op een van onze afdelingen ? Laat dan snel wat van je horen!

Het weekend staat er een bedrijfsuitje gepland voor zowel Angvik Auto Holland als Angvik Auto Transport personeel. Door de in het verleden behaalde resultaten op gebied van bedrijfsfeestjes komt daarna naar alle waarschijnlijkheid weer genoeg blogmateriaal uit voort ;) Dus stay tuned om Angvik Auto nog beter te leren kennen :) C.

bottom of page