top of page

 

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar goede, enthousiaste mensen, die wíllen!

Wie ben je en wat kan je !?

Ja, je leest het goed! Wie ben je, en wat kan je! Dat is onze vraag aan jou. Ben jij die formele sollicitaties ook zo zat? Mensen die kijken naar een blaadje om te zien of je wat kunt?

Doodlopende gesprekken omdat er niet gekeken wordt naar wie jij nou écht bent?

MOOI!

 

Wij zijn het zat om mensen aan de sollicitatie tafel te hebben; die solliciteren om het solliciteren. Wij zijn het zat, om mensen aan de sollicitatie tafel te hebben; die ingestudeerd hebben te vertellen, wat ze zouden moeten kunnen. Doodlopend…  

Laat me je eerst vertellen wie wíj zijn.

Bij Angvik Auto werken we verdeeld onder diverse afdelingen. Met een klein, hecht en gezellig team. Mét dit team, zorgen wij, dat we de dagelijkse werkzaamheden verrichten en net dat beetje meer doen. Voor de klant, voor het bedrijf én voor elkaar. We verzorgen transport vanuit NL naar (voornamelijk) Noorwegen, én weer terug ! Alles wat er voorafgaand, tijdens en na zo’n rit moet gebeuren, krijgen we met elkaar en een lach voor elkaar. We zijn nog steeds groeiend, en zijn op zoek naar oprecht enthousiaste mensen. Die wat kunnen én wat willen! Om het huidige team voor een lange loyale periode te versterken en een fijne samenwerking mee te creëren.

Wij kunnen op meerdere afdelingen goede mensen gebruiken, dus LAAT ONS ZIEN WIE JE BENT! Denk aan administratie, customer service, planning, sales support, douane, loods, op de weg…

Denk jij dat je past bij ons dynamische, groeiende bedrijf in ons hard werkende gezellige team ? Bel me ! Dan kunnen we tijdens een bakkie bespreken of we wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen!

Voor een uitgebreide beschrijving van onze vacatures kijk op de website ! www.angvikauto.nl

Wij
bieden

  • Een leuke dynamische baan in een klein hecht, groeiend team

  • Intern opleiden

  • Prima salaris 

  • Prima (secundaire) arbeidsvoorwaarden

  • Uitzicht op een vast contract na gebleken geschiktheid

Interesse

Ben jij de juiste aanvulling op ons team? Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar Chantal@angvikauto.nl of bel naar 

0174 51 00 50 en vraag naar Chantal.

bottom of page